3 november 2007
10 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • carpaccio
  • flinterdunne reepjes sla
  • geroosterde pijnboompitjes
  • pesto
  • plakjes rauwe tonijn
  • kleefrijst
  • sojasaus
  • flinterdunne reepjes avocado
  • blokjes gerookte kip
  • partjes mandarijn, fijngehakt
  • cocktailsaus
  • blokjes meloen
  • snippertjes rauwe ham
  • reepjes tomaat
  • schijfjes mozzarella
  • reepjes komkommer
  • krabsticks, fijngesnipperd
  • chinese lepels

Variatietips

  1. Serveren met ijskoude witte wijn of champagne.
  2. Serveren met knoflookbroodjes.

Bereiding

Stap 1
Beleg lepels met sla, carpaccio, pitjes en pesto. Beleg lepels met rijst, tonijn en sojasaus. Beleg lepels met avocado, kip, mandarijn en cocktailsaus. Beleg lepels met meloen en rauwe ham. Beleg lepels met tomaat en mozzarella. Beleg lepels met komkommer en krabsticks. Serveren op mooie schalen.

Variatietips

  1. Serveren met ijskoude witte wijn of champagne.
  2. Serveren met knoflookbroodjes.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gevulde zalm rolletjes

    4

    10 minuten

  • Pasteitjes op mijn Indonesische manier 18 stuks

    18

    3 uur

  • Appelbeignets

    6

    15 minuten

  • Paprika-chorizo-rolletjes

    4

    50 minuten