4 januari 2009
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • crêpes
  • zalm
  • smeerkazen (die je lekker vindt)

Variatietips

  1. Eventueel aanvullen met sla.
  2. Lekker met een frisse witte wijn.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de crêpes (indien kant en klaar gekocht) en leg de crêpes op huishoudfolie (kan je makkelijker rollen). Smeer de smeerkaas op de crêpes.

Stap 2
Verdeel de zalm over de crêpes en voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. Rol de crêpe op en leg de crêpe weer op het huishoudfolie om de crêpe hierin in te pakken. Leg de crêpes in de koelkast.

Stap 3
Bij gebruik verdeel de crêpes in stukken of serveer ze in geheel.

Variatietips

  1. Eventueel aanvullen met sla.
  2. Lekker met een frisse witte wijn.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Broodje gerookte zalm à la jessie

    2

    10 minuten

  • Zeebaars op een bedje van prei uit de oven

    4

    20 minuten

  • Hollandse specialiteit

    10

    10 minuten

  • Terrine van aardappel en nieuwe haring

    4

    180 minuten