2 februari 2020
1 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 1 zeebaars
  • 0.5 citroen in halve schijfjes
  • 3 tenen knoflook, geplet
  • 1 el olie (evt met chili en knoflook)
  • 2 tl citroenpeper en zout
  • 1 bosui in 3 stukken gesneden

Variatietips

  1. Lekker met sla.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Zorg dat de ingewanden uit de zeebaars verwijderd zijn en vul de zeebaars met schijfjes citroen, de geplette knoflook, 1 tl citroenpeper en zout en de bosui.

Stap 2
Bestrooi de zeebaars met 1 tl citroenpeper en zout en druppel olie over de zeebaars. Leg als laatste nog een paar schijfjes citroen en geplette knoflook op de zeebaars. Na 15 - 20 minuten is de zeebaars gaar.

Variatietips

  1. Lekker met sla.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Vis met worteltjessaus

    2

    25 minuten

  • Witlofbootje met kabeljauw en garnaaltjes en tapenade

    1

    10 minuten

  • Gerookte zalm hapje

    4

    5 minuten

  • Ragout van gamba’s en witvis

    2

    30 minuten