• 2 februari 2020
  • 1 persoon
  • 20 minuten

Ingrediënten

  • 1 zeebaars
  • 0.5 citroen in halve schijfjes
  • 3 tenen knoflook, geplet
  • 1 el olie (evt met chili en knoflook)
  • 2 tl citroenpeper en zout
  • 1 bosui in 3 stukken gesneden

Bereiding


Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Zorg dat de ingewanden uit de zeebaars verwijderd zijn en vul de zeebaars met schijfjes citroen, de geplette knoflook, 1 tl citroenpeper en zout en de bosui.

Stap 2
Bestrooi de zeebaars met 1 tl citroenpeper en zout en druppel olie over de zeebaars. Leg als laatste nog een paar schijfjes citroen en geplette knoflook op de zeebaars. Na 15 - 20 minuten is de zeebaars gaar.

Variatietips

  1. Lekker met sla.
‹ Terug