Ingrediënten
- 1 zeebaars
- 0.5 citroen in halve schijfjes
- 3 tenen knoflook, geplet
- 1 el olie (evt met chili en knoflook)
- 2 tl citroenpeper en zout
- 1 bosui in 3 stukken gesneden
Variatietips
- Lekker met sla.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Zorg dat de ingewanden uit de zeebaars verwijderd zijn en vul de zeebaars met schijfjes citroen, de geplette knoflook, 1 tl citroenpeper en zout en de bosui.
Stap 2
Bestrooi de zeebaars met 1 tl citroenpeper en zout en druppel olie over de zeebaars. Leg als laatste nog een paar schijfjes citroen en geplette knoflook op de zeebaars. Na 15 - 20 minuten is de zeebaars gaar.
Variatietips
- Lekker met sla.