14 maart 2021
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr tonijnfilet, fijn gesneden
  • sojasaus
  • limoen
  • parano snippers
  • rucola
  • balsamico crème

Variatietips

  1. Serveer met andere sashimi, sushi van deze site en wakame.

Bereiding

Stap 1
Maak een mengsel van 2 el sojasaus en 1 tl limoensap en meng hierdoor de fijngesneden tonijn.

Stap 2
Leg de tartaar in een klein rond kookringetje en als je die niet hebt maak dan een kookringetje van aluminumfolie en druk goed aan voordat je het ringetje verwijdert. Maak een streepje van balsamico crème en serveer de tonijn tartaar met parano snippers en een beetje rucola.

Variatietips

  1. Serveer met andere sashimi, sushi van deze site en wakame.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!