11 juni 2005
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr kipfilet in reepjes of blokjes
  • 60 gr boter
  • 50 gr bloem
  • 5 dl melk
  • bouillonblokje
  • 200 a 250 gram notenkaas rambol
  • zout en peper
  • 2 of 3 gekookte eitjes in stukjes
  • 12 minipasteitjes (of 4 grote)

Bereiding

Stap 1
Bak de kipfiletreepjes bruin in de pan.

Stap 2
Smelt de rest van de boter in een andere pan en roer de bloem erdoor.

Stap 3
Voeg nu 4 dl melk toe. Wanneer de melk kookt kan het geheel glad geroerd worden.

Stap 4
Verdun de saus al roerende met de rest van de melk. Voeg de bouillonblokjes toe en laat de saus even doorkoken.

Stap 5
Doe de notenkaas bij de saus en laat deze smelten. Voeg de kipreepjes, blokjes ei, en zout en peper (naar smaak) toe.

Stap 6
Vul de videetjes (bladerdeegbakjes) met het mengsel en zet even in de oven.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten