Ingrediënten
- 300 gr kipfilet in reepjes of blokjes
- 60 gr boter
- 50 gr bloem
- 5 dl melk
- bouillonblokje
- 200 a 250 gram notenkaas rambol
- zout en peper
- 2 of 3 gekookte eitjes in stukjes
- 12 minipasteitjes (of 4 grote)
Bereiding
Stap 1
Bak de kipfiletreepjes bruin in de pan.
Stap 2
Smelt de rest van de boter in een andere pan en roer de bloem erdoor.
Stap 3
Voeg nu 4 dl melk toe. Wanneer de melk kookt kan het geheel glad geroerd worden.
Stap 4
Verdun de saus al roerende met de rest van de melk. Voeg de bouillonblokjes toe en laat de saus even doorkoken.
Stap 5
Doe de notenkaas bij de saus en laat deze smelten. Voeg de kipreepjes, blokjes ei, en zout en peper (naar smaak) toe.
Stap 6
Vul de videetjes (bladerdeegbakjes) met het mengsel en zet even in de oven.