9 september 2008
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 100 gr noten paté
  • 100 gr rauwe ham
  • 100 gr cervelaat
  • 100 gr beenham
  • mini salamiworstjes
  • potje kleine augurkjes
  • olijven
  • olijfolie
  • roomboter, op kamertemperatuur
  • stokbrood naar keuze, in dikke blokjes

Benodigdheden

  • Zeer groot houten plateau.

Variatietips

  1. Dit recept vereist een zeer groot houten plateau van ongeveer een meter bij een meter. Ook is het van belang dat de schaaltjes, waarin verscheidene ingrediënten geserveerd worden, bij het plateau passen, evenals de messen en vorkjes die erbij horen.

Bereiding

Stap 1
Doe de worstjes, de augurkjes, de olijven, de olie en de boter in aparte schaaltjes.

Stap 2
Zet deze schaaltjes in het midden van het plateau.

Stap 3
Rangschik aan de ene kant van de schaaltjes de paté, de rauwe ham, de cervelaat en de beenham.

Stap 4
Rangschik aan de andere kant van het plateau het stokbrood.

Stap 5
Beleg de blokjes stokbrood, besmeer de stukjes stokbrood, dip de stukjes stokbrood naar keuze. Eet ze!

Variatietips

  1. Dit recept vereist een zeer groot houten plateau van ongeveer een meter bij een meter. Ook is het van belang dat de schaaltjes, waarin verscheidene ingrediënten geserveerd worden, bij het plateau passen, evenals de messen en vorkjes die erbij horen.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!