7 mei 2006
10 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 10 eieren
  • 6 el mayonaise
  • 3 el tomatenketchup
  • zwarte peper
  • zout

Variatietips

  1. Wat yoghurt toevoegen.

Bereiding

Stap 1
Kook de eieren hard in ongeveer 8 minuten.

Stap 2
De eieren laten schrikken, pellen en in de lengte doorsnijden. Het eigeel in een bakje doen.

Stap 3
Het eigeel prakken de mayonaise en tomatenketchup er door heen prakken tot een smeuïge massa. Veel zwarte peper en wat zout naar smaak toevoegen.

Stap 4
Als laatste met een lepetje de eieren vullen met het eimengsel. Of met een spuitzakje voor een wat mooier effect.

Variatietips

  1. Wat yoghurt toevoegen.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!