29 november 2005
2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • ui
  • augurk
  • tomaat
  • 2 hamburgers
  • klontje boter
  • eitje, losgeklopt
  • 2 grote broodjes
  • 2 blaadjes sla
  • 4 schijfjes komkommer
  • mayonaise
  • ketchup

Variatietips

  1. Gebruik Turks brood voor de hamburger.

Bereiding

Stap 1
Snijd de ui in ringen en de tomaten en augurken in plakjes.

Stap 2
Leg de hamburgers op de grill.

Stap 3
Verhit een klontje boter in een pan en maak van het losgeklopte ei een omelet.

Stap 4
Snijd de broodjes doormidden en rooster ze knapperig in de oven.

Stap 5
Leg nu de onderste helft van het broodje op een bord. Bekleed met sla en komkommer.

Stap 6
Leg de hamburgers er bovenop, gevolgd door de ham, kaas, ei, ui, tomaat en augurk.

Stap 7
Afmaken met flink mayo en ketchup en bovenste helft van broodje erop leggen. Knoeien mag!!!

Variatietips

  1. Gebruik Turks brood voor de hamburger.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Champignons op toast

    4

    15 minuten

  • Gevulde zalm rolletjes

    4

    10 minuten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Pasteitje van mams 18 stuks

    10

    180 miniuten