21 mei 2005
6 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 150 gr kleine plakjes gefileerd vlees
  • 150 gr kleine plakjes gefileerde kip
  • 150 gr garnalen
  • 4 tl ve-tsin
  • 2 tl peper
  • 9 el meel of bloem
  • 6 à 9 eetlepels maggisaus (geen blokjes)
  • 12 eieren
  • zout naar smaak

Variatietips

  1. Je kan de verhoudingen van vlees, kip en garnalen naar eigen keuze doen.

Bereiding

Stap 1
De ingrediënten samenvoegen tot een papje alvorens het vlees, kip of garnalen er in gemengd wordt.

Stap 2
Als het beslag te dik is, mag je geen water toevoegen maar dan moet je meer eieren toevoegen om het beslag dunner te krijgen.

Stap 3
Het vlees door het beslag mengen en vervolgens stuk voor stuk bakken in hete olie.

Stap 4
Het gerecht opdienen met chilisaus of een mengsel van mosterd met tomatenketchup en wat zoete ketjap.

Variatietips

  1. Je kan de verhoudingen van vlees, kip en garnalen naar eigen keuze doen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Crêpes met zalm en kaas van mijn pap

    2

    15 minuten

  • Saucijzenbroodjes

    10

    15 minuten

  • Haring op een stokje

    4

    15 minuten