18 februari 2012
8 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr gehakt
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 3 eieren
  • paneermeel
  • verse bieslook
  • handje gebakken uitjes
  • 1 bouillonblokje

Variatietips

  1. Lekker met pindasaus.

Bereiding

Stap 1
Maak van 2 eieren roerei.

Stap 2
Doe de gehakt in een kom met de gehaktkruiden, het roerei, een rauw ei, paneermeel, versie bieslook en de gebakken uitjes en maak de balletjes zo groot als een golfbal / pingpongbal.

Stap 3
Doe boter in de pan en bak de balletjes donkerbruin.

Stap 4
Voeg wat gekookt water toe en een bouillonblokje. Deksel op de pan en ongeveer 15 minuutjes zachtjes door garen.

Variatietips

  1. Lekker met pindasaus.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!