18 februari 2006
5 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr krabvlees of surimi
  • 1 losgeklopt ei
  • 0.25 kopje paneermeel
  • 2 el mayonaise
  • 1 el fijn gesneden ui
  • 0.5 el fijn gesneden paprika
  • 0.5 tl mosterd
  • zout en peper
  • boter, olie
  • voor de saus:
  • 2 el mayonaise
  • 1 snufje cayennepeper
  • 1 el sherry

Bereiding

Stap 1
Pluk de krab uit elkaar. Meng alles in een kom of keuken machine. Niet te fijn pureren.

Stap 2
Maak er hamburgers van. Leg ze op een bord en laat in de ijskast goed koud worden.

Stap 3
Verhit olie en boter in een pan en bak de cakes aan beide kante in ongeveer 3 minuten goudbruin.

Stap 4
Dien op met het sausje gemaakt van de mayo, cayenne en sherry.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Champignons op toast

    4

    15 minuten

  • Crêpes met zalm en kaas van mijn pap

    2

    15 minuten

  • Toast champignons met blauwe kaas

    4

    30 minuten

  • Pita-pizza

    6

    10 minuten