Crêpes met komkommer smeerkaas en sla van pap
4 januari 2009
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 2 crêpes (tortilla)
  • 1 komkommer
  • sla (ijsberg en rucola)

Variatietips

  1. Eigenlijk kan je alles in de crepes rollen.
  2. Lekker met een frisse witte wijn.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de crêpes(indien kant en klaar gekocht) en leg de crêpes op huishoudfolie (kan je makkelijker rollen) en smeer de smeerkaas op de crêpes.

Stap 2
Verdeel de gesneden komkommer en sla over de crêpes en voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. Rol de crêpe op en herhaal met de andere crêpe en leg ze vervolgens in de koelkast. Bij gebruik verdeel de crêpes in stukken of serveer ze in het geheel.

Variatietips

  1. Eigenlijk kan je alles in de crepes rollen.
  2. Lekker met een frisse witte wijn.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten