• 31 maart 2005
  • 1 persoon
  • 30 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr vlees p.p.
  • 0.5 kopje wijn / wijnazijn
  • 1 el olie

Bereiding


Stap 1
Meng de wijn / wijnazijn met olie peper en zout en leg het vleessoorten een paar uur voor het roosteren in de marinade.

Variatietips

  1. 250 gram vlees per persoon: ossenhaas, biefstuk, entrecote, hamburgers, saucijsjes, hamlappen, slavinken, varkenshaasje, lamsvlees, lamskoteletten, T-bonesteak, krabbetjes, lever.
  2. Een voorbeeld: een spies met blokje rundvlees, champignon, stukje varkensvlees, ananasblokje, gerookt spek, grote zilverui, stukje gerookte ham, klein saucijsje en een cherry tomaatje
  3. Een voorbeeld: een spies met blokje rundvlees, champignon, stukje varkensvlees, ananasblokje, gerookt spek, grote zilverui, stukje gerookte ham, klein saucijsje en een cherry tomaatje
  4. Bij barbecuen worden ook wel kruiden zoals tijm, marjolein, rozemarijn en dille op het houtskool gestrooid, het geeft een heerlijke geur en smaak aan het vlees
  5. Door het rooster van de barbecue en het vlees van te voren in te smeren met wat zonnebloemolie of olijfolie blijft het vlees minder plakken.
‹ Terug