Ingrediënten

  • 1 pot peren
  • 1 pot blanke perziken
  • 1 pot abrikozen
  • 2 handsinaasappels
  • 1 verse ananas
  • 1 doosje aardbeien
  • 1 citroen
  • witte-perzikensiroop
  • 1 fles champagne

Bereiding


Stap 1
Giet de vruchten uit de potten af en vang het sap op.

Stap 2
snijdt vervolgens de vruchten in blokjes of gewoon in stukjes.

Stap 3
schil de sinaasappels en snijdt ze in partjes, tussen de vliesjes uit.

Stap 4
schil de ananas, snijd de ananas in 4 stukken en verwijder de harde kern. snijd ook de ananas in stukjes.

Stap 5
de kroontjes van de aardbeien verwijderen.

Stap 6
doe alle vruchten in een grote (bowl)schaal.

Stap 7
pers de citroen en vermeng de citroensap met de rest van de sappen uit de blikken en voeg naar smaak een scheut perzikensiroop toe en giet dit over de vruchten.

Stap 8
giet de champagne bij de bowl en alles goed mengen.

Variatietips

  1. Als niet iedereen alcohol wilt dan voordat je de chmapagne toevoegt eerst wat in een andere schaal overhevelen.
  2. Je kan in plaats van champagne ook rode wijn en bier.
‹ Terug