• 1 juli 2012
  • 4 personen
  • 20 minuten

Ingrediënten

  • 3 stuks witlof
  • 0.5 uitje
  • handje rozijntjes of krentjes
  • blokjes kaas
  • 2 eitjes
  • appel
  • yoghurt dressing

Bereiding

Stap 1

Stap 1
Kook de eitjes.

Stap 2

Stap 2
Snij de witlof in reepjes en was ze in een zeef.

Stap 3

Stap 3
Was de krentjes of rozijntjes even mee en meng meteen door de witlof. Laat goed uitlekken.

Stap 4

Stap 4
Snij het uitje fijn.

Stap 5

Stap 5
Snij de appel fijn.

Stap 6

Stap 6
Snij de eitjes fijn.

Stap 7

Stap 7
Doen alles in een kom, beetje peper en zout.

Stap 8

Stap 8
Vervolgens de dressing (naar smaak) toevoegen en goed door elkaar scheppen.