• 1 januari 2015
  • 2 personen
  • 180 minuten

Ingrediënten

  • 4 stoofpeertjes
  • 2 glas witte wijn
  • water
  • 3 stuks steranijs
  • stokje kaneel
  • 1 kopje suiker
  • 1 el kaneel

Bereiding


Stap 1
Schil de stoofpeertjes en snij ze vervolgens in 4 partjes.

Stap 2
Doe de partjes stoofpeertjes in een pannetje en schenk de wijn in het pannetje.

Stap 3
Vul het flesje wijn met water en schenk het water ook in het pannetje.

Stap 4
Voeg het stokje kaneel en de steranijs samen met de suiker en de el kaneel in het pannetje en zet het vervolgens 2-3 uur op laag vuur met de deksel op de pan.

Variatietips

  1. Serveer met rode stoofpeertjes.
  2. Lekker bij vanille-ijs.
‹ Terug