• 28 juni 2010
  • 2 personen
  • 15 minuten

Ingrediënten

  • 2 bolletjes met oranje spikkels
  • smeerboter
  • olie om burger in te smeren
  • sla
  • schijfjes tomaat
  • mayonaise
  • tomatenketchup
  • 2 burgers

Bereiding


Stap 1
Laat de grillpan goed heet worden. Snijd de 2 bolletjes door midden en smeer het bolletje in met smeerboter.

Stap 2
Smeer de burgers aan beide kanten in met olie en bak de burgers om en om.

Stap 3
Leg op iedere burger een paar slablaadjes en paar schijfjes tomaat.

Stap 4
Maak een oranje toef met wat mayonaise en tomatenketchup, de verhoudingen zodat de saus oranje wordt.

Stap 5
Leg de hamburger in het broodje op de groente en maak de Stekelenburger af met een oranje toef.

‹ Terug