• 14 augustus 2005
  • 4 personen
  • 20 minuten

Ingrediënten

  • 4 worsten / saucijzen
  • 8 plakken bacon
  • 4 plakken oude kaas
  • cocktailprikkers

Bereiding


Stap 1
Om spetteren en vlammen op de barbecue te voorkomen eerst de worstje in heet water voor te koken, ongeveer 5 minuten.

Stap 2
De worstjes in de lengte opensnijden (niet door snijden!), een stukje / plakje oude kaas in het midden van de worst leggen. het worstje in bacon wikkelen.

Stap 3
Met een cocktailprikkerje het gevulde worstje bij elkaar houden. (tip: eerst alle cocktailprikkerjes in een bak met water ongeveer 15 minuten laten weken, om verbranden op de bbq te voorkomen).

Stap 4
Ongeveer 5-10 minuutjes op de bbq en smikkelen maar als de worstje gaar zijn.

Variatietips

  1. Vullen kan ook met kaas naar smaak.
  2. Vullen kan ook met fruit zoals appel. ananas of peer.
‹ Terug