31 maart 2005
6 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr bloem
  • 0.5 pakje bakpoeder
  • 200 gr boter
  • 150 gr basterd suiker
  • snufje zout

Bereiding

Stap 1
Doe de bloem, de suiker, de boter (hard) en zout in een kom en snijd de boter in kleine stukjes door de bloem.

Stap 2
kneed de massa zo vlug mogelijk met een koele hand tot een samenhangend deeg.

Stap 3
rol het deeg uit op een met bloem bestoven tafel en steek hier koekjes uit en leg ze op een beboterd bakblik.

Stap 4
plaats dit midden in een matig warme oven (160 graden) en bak ze lichtbruin en gaar in ongeveer 15 minuten.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Sinaasappelcake van Denise

    8

    60 minuten

  • Cheesecake

    8

    180 minuten

  • Knapperige bramen-appel cake

    4

    60 minuten

  • Witte chocolademuffins

    6

    30 minuten