26 februari 2012
1 personen
5 minuten

Ingrediënten

  • 0.5 galia meloen
  • 1 spaanse perzik
  • 50 ml yoghurt
  • 50 ml melk
  • 100 ml jus d'orange

Variatietips

  1. Lekker voor bij het ontbijt, lunch of tussendoor.

Bereiding

Stap 1
Snij de meloen en spaanse perzik in stukjes en doe in de blender.

Stap 2
Voeg vervolgens de overige ingredienten in de blender en mix.

Variatietips

  1. Lekker voor bij het ontbijt, lunch of tussendoor.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Aardbeien met sabayon

    4

    30 minuten

  • Hang op met grapefruit

    4

    20 minuten

  • Kersen clafoutis

    6

    60 minuten

  • Appelflappen met een gaatje (oud & nieuw)

    10

    180 minuten