Framboos mascarpone toetje

Het is eindelijk weer zo ver! Mijn tweede swiepswoepswap waar ik aan deelneem, dit keer georganiseerd door Bakken met Lisanne. Door Lisanne ben ik gekoppeld aan Jaquelien, wat een leuke insta en website heeft zij! Haar gerechten zien er heerlijk uit, maar dit keer heb ik gekozen voor een toetje aangezien ik die bijna nooit maak. Kortom een leuke uitdaging, het recept heb ik samen met mijn man gekozen.

Ik heb gekozen voor het Framboos mascarpone toetje, hier heb ik naast de frambozen ook stukjes verse vijgen toegevoegd omdat ik dat een lekkere combinatie vind. Om het helemaal af te maken heb ik nougatine er over heen gestrooid dat maak het zo feestelijk en geeft een lekkere crunch.

Ik vind het leuk om mee te doen aan de swiepswoepswap omdat ik dan toch weer aan de slag ga met iemand anders recept om er mijn eigen creatie van te maken en ben benieuwd wie met mijn receptjes aan de slag gaat! Bedankt Lisanne voor het voortzetten van de swiepswoepswap en ik hoop dat je het nog lang blijft organiseren.

De maand is nog niet afgelopen dus ik denk dat ik nog wel even blijf struinen door Jacquelien haar recepten en nog wel wat lekkers ga maken, dus ben je benieuwd wat ik nog meer ga maken volg mij op mijn insta. Neem een kijkje op mijn website als je mijn variatie van het framboos mascarpone toetje wilt maken of één van mijn andere recepten dat kan natuurlijk ook.

Tot de volgende editie van de Swiepswoepswap!