3 kruiden patat met knoflookdip

//3 kruiden patat met knoflookdip
Geplaatst: 3 september 2009
Categorie:

Ingredi├źnten (4 personen)

  • 6 aardappels
  • verse peterselie
  • verse bieslook
  • verse rozemarijn
  • 6 el olie
  • 8 el (halva)mayo
  • 3 tenen knoflook
  • stuk bakpapier

Bereiding (ca. 45)

Stap 1 Verwarm de oven voor op 200 graden.

Stap 2 Hak de peterselie, de bieslook en de rozemarijn zeer fijn.

Stap 3 Meng de olie met de kruiden.

Stap 4 Schil de aardappels en snijd daarna in 'patatvorm'.

Stap 5 Meng de patat met de kruidenolie en laat even staan.

Stap 6 Spreid bakpapier over een ovenplaat en drapeer de patat daarop.

Stap 7 Bak de patat gaar in de oven en schep tussendoor flink om met een spatel.

Stap 8 Meng de mayo met knoflook.

Stap 9 Serveer de patat apart met de saus.

Variatietips

  • Lekker bij een goed stuk vlees.
Door |2018-03-31T09:11:59+00:009 september 2009|Aardappel