Spareribs met ahornsiroopmarinade

//Spareribs met ahornsiroopmarinade
Geplaatst: 1 december 2018
Categorie:

Ingrediënten (4 personen)

  • 2 kg vlezige spareribs
  • 1.5 dl ahornsiroop
  • 0.5 tl cayennepeper
  • 0.5 tl zout
  • 0.5 tl gemalen zwarte peper
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el Franse mosterd
  • 2 el citroensap

Bereiding (ca. 30 minuten)

Stap 1 Meng alle ingrediënten in een kom. Bedek de spareribs met de ahornsiroopmengsel en rooster ze in 10 à 11 minuten zacht en lichtbruin. Draai de spareribs af en toe en bestrijk regelmatig met het mengsel. Smeer er op het laatst nog een laagje van het mengsel op zodat de spareribs lekker kleverig zijn. Leg ze op de snijplank en snij ze los van elkaar.

Variatietips

  • Zet veel servetten en een kommetje met lauw water op de tafel, om de handen schoon te maken.
Door |2018-12-01T15:05:14+00:0012 december 2018|Vlees