Ingrediënten

  • varkensvlees
  • prei, in ringetjes
  • wortel, in reepjes
  • champignons, in plakjes
  • courgette, in plakjes
  • rode paprika, in reepjes
  • teen knoflook, geperst
  • flinke scheut ketjap
  • el sambal
  • flesje zoet-zure woksaus *
  • rijst of bami
  • olie

Bereiding


Stap 1
Bereid de rijst of bami zoals je gewend bent.

Stap 2
Snijd het vlees in hele dunne reepjes of plakjes.

Stap 3
Verhit in een wokpan een scheut olie en laat goed heet worden.

Stap 4
Bak het vlees en de groenten op hoog vuur knapperig.

Stap 5
Voeg de knoflook, de ketjap, de sambal en de saus toe.

Stap 6
Even goed mengen en klaar!

Variatietips

  1. * Ik ben normaliter geen fan van sausjes uit een potje, maar woksauzen geven net even dat beetje extra aan je gerecht.
‹ Terug