12 januari 2006
2 personen
25 minuten

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • kipkruiden
  • ei
  • scheutje melk
  • paprika chips

Variatietips

  1. Serveren met frietjes, gebakken aardappeltjes of gekookte aardappeltjes en wat groente of een salade.

Bereiding

Stap 1
Snijd de kipfilets in reepjes en smeer ze in met de kipkruiden.

Stap 2
Laat ze zo lang mogelijk marineren (hoe langer, hoe lekkerder).

Stap 3
Meng ondertussen het ei met de melk en klop het een beetje los.

Stap 4
Verpletter de chips in de zak of in een kommetje tot kleine stukjes (ik heb zelf gewoon zo'n zak paprikachips van de Lidl genomen).

Stap 5
Haal dan de kipreepjes eerst door het eimengsel en vervolgens door de chips, zodat ze helemaal bedekt zijn met chips stukjes.

Stap 6
Leg ze in een ingevette ovenschaal en bak ze in een oven van 200 graden in ongeveer 20 minuten gaar.

Stap 7
Draai ze halverwege een keer om.

Variatietips

  1. Serveren met frietjes, gebakken aardappeltjes of gekookte aardappeltjes en wat groente of een salade.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Foe yong hai van mams

    4

    20 minuten

  • Ayam kerrie

    4

    60 minuten

  • Orloffgebraad met spinazieroom

    4

    60 minuten

  • Kabeljauw met spek, kaas en spinazie

    4

    30 minuten