22 augustus 2008
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • pasta naar keuze
  • flink pond gehakt
  • grote ui, gesnipperd
  • 1 el paprikapoeder
  • 1 el oregano
  • 1 el geperste knoflook
  • bouillonblokje
  • 3 blikjes tomatenpuree
  • geraspte kaas
  • ketchup

Benodigdheden

  • Braai

Variatietips

  1. Serveer er een groene salade bij.
  2. Serveer er stokbrood met kruidenboter bij.
  3. Bestrooien met peper.

Bereiding

Stap 1
Giet water in de braai en breng aan de kook.

Stap 2
Kook de pasta beetgaar in het water en zet weg.

Stap 3
Rul het gehakt in de braai samen met de ui tot het gehakt bruin is.

Stap 4
Meng door het gehakt paprikapoeder, oregano, bouillonblokje en knoflook.

Stap 5
Voeg de tomatenpuree toe samen met een flinke scheut water. Laat even koken.

Stap 6
Schep de pasta door de saus.

Stap 7
Verdeel de pasta over borden en serveer er kaas en ketchup bij. Eet ze!

Variatietips

  1. Serveer er een groene salade bij.
  2. Serveer er stokbrood met kruidenboter bij.
  3. Bestrooien met peper.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Spaghetti met spinazie a la Ed uit de oven

    4

    40 minuten

  • Indonesische kalkoen van Esnie

    4

    90 minuten

  • Kippenbouten met witte bonen

    2

    75 minuten

  • Knoflook aardappel

    2

    50 minuten