22 mei 2012
2 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 2 stuks oranje paprika's
  • 300 gr rundergehakt
  • 3 tenen knoflook
  • 2 el kerrie of massala poeder
  • verse zwarte peper
  • zout
  • zakje geraspte kaas
  • 1 el knoflookpasta

Variatietips

  1. Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
  2. Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de bovenkant van de paprika af en hol de paprika uit.

Stap 2
Rul de gehakt met de teentjes knoflook, kerrie / massalapoeder, peper en zout.

Stap 3
Vul de paprika voor de helft met het gehakt mengsel en doe er vervolgens een laagje geraspte kaas in.

Stap 4
Vul de rest van de paprika met gehakt en als laatste laagje geraspte kaas en zet het hoedje van de paprika er weer op. Bak de paprika's in 30 minuten in de oven.

Variatietips

  1. Heb je dag zelf weinig tijd om te koken, maak de gevulde paprika's alvast zet in de koelkast en doe ze de dag zelf in de oven.
  2. Lekker met rijst en een kerriesausje van honig of maggi.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten