Geplaatst: 1 januari 2015
Categorie:

Ingredi├źnten (2 personen)

  • 4 stoofpeertjes
  • 2 glas witte wijn
  • water
  • 3 stuks steranijs
  • stokje kaneel
  • 1 kopje suiker
  • 1 el kaneel

Bereiding (ca. 180 minuten)

Stap 1 Schil de stoofpeertjes en snij ze vervolgens in 4 partjes.

Stap 2 Doe de partjes stoofpeertjes in een pannetje en schenk de wijn in het pannetje.

Stap 3 Vul het flesje wijn met water en schenk het water ook in het pannetje.

Stap 4 Voeg het stokje kaneel en de steranijs samen met de suiker en de el kaneel in het pannetje en zet het vervolgens 2-3 uur op laag vuur met de deksel op de pan.

Variatietips

  • Serveer met rode stoofpeertjes.
  • Lekker bij vanille-ijs.