Ingrediënten

  • 2 potten mayonaise
  • 0.5 fles ketchup
  • 1 el paprikapoeder
  • Scheutje whisky
  • 5 tenen Vijf grote tenen knoflook, geperst
  • 2 el gedroogde peterselie
  • glas witte wijn
  • bos verse koriander
  • bos verse munt, alleen de blaadjes
  • kopje (olijf) olie
  • 2 rode uien, in kleine blokjes
  • kopje chilisaus
  • 1 el sambal manis
  • stukje blauwe kaas, heel zacht
  • bekertje slagroom
  • peper uit de molen

Bereiding


Stap 1
Doe een pot mayo in een kom en voeg daarbij de ketchup, de whisky en paprikapoeder. Goed mengen!

Stap 2
Doe de zachte blauwe kaas, slagroom en peper in een kom. Goed mengen!

Stap 3
Pureer de koriander en de munt in een blender en voeg daar de olie aan toe. Nog even goed mengen!

Stap 4
Doe een pot mayo, de knoflook, de peterselie en de wijn in een kom. Meng goed door elkaar.

Stap 5
Doe de uien, de chiliesaus en de sambal in een kom. Mengen maar.

Variatietips

  1. Je kan de alcohol ook achterwege laten
‹ Terug