29 juli 2007
10 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 2 potten mayonaise
  • 0.5 fles ketchup
  • 1 el paprikapoeder
  • scheutje whisky
  • 5 tenen vijf grote tenen knoflook, geperst
  • 2 el gedroogde peterselie
  • glas witte wijn
  • bos verse koriander
  • bos verse munt, alleen de blaadjes
  • kopje (olijf) olie
  • 2 rode uien, in kleine blokjes
  • kopje chilisaus
  • 1 el sambal manis
  • stukje blauwe kaas, heel zacht
  • bekertje slagroom
  • peper uit de molen

Variatietips

  1. Je kan de alcohol ook achterwege laten

Bereiding

Stap 1
Doe een pot mayo in een kom en voeg daarbij de ketchup, de whisky en paprikapoeder. Goed mengen!

Stap 2
Doe de zachte blauwe kaas, slagroom en peper in een kom. Goed mengen!

Stap 3
Pureer de koriander en de munt in een blender en voeg daar de olie aan toe. Nog even goed mengen!

Stap 4
Doe een pot mayo, de knoflook, de peterselie en de wijn in een kom. Meng goed door elkaar.

Stap 5
Doe de uien, de chiliesaus en de sambal in een kom. Mengen maar.

Variatietips

  1. Je kan de alcohol ook achterwege laten
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!