• 12 juni 2006
  • 10 personen
  • 70 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr runder gehakt
  • 1 ui (fruiten)- 3 peper
  • 3 paprika's (geel-groen-rood) fruiten
  • 4 eetl. tomatensaus
  • 2 eetl. soyasaus
  • 3 eetl. ketjap
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 1 zakje aromat
  • Zonnebloem- en olijfolie
  • 1 madam jeanet peper

Bereiding


Stap 1
Meng in een kom het gehakt, halve ui, 3 halve paprika's, half zakje aromat en 1 eetlepel ketjap. Maak hiervan balletjes ten grootte van een pingpongbal. Ongeveer 15 min. in zonnebloem olie bakken.

Stap 2
Verwarm voor de saus op een laag pitje (ongeveer 10 min.); 1 eetlepel olijfolie,4 eetlepels tomatensaus,halve ui,3 halve paprika's, half zakje gehaktkruiden, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels soyasaus.

Stap 3
Voeg de balletjes toe en laat deze nog een half uurtjes sudderen. Peper naar smaak toevoegen.

‹ Terug