12 juni 2006
10 personen
70 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr runder gehakt
  • 1 ui (fruiten)- 3 peper
  • 3 paprika's (geel-groen-rood) fruiten
  • 4 eetl. tomatensaus
  • 2 eetl. soyasaus
  • 3 eetl. ketjap
  • 1 zakje gehaktkruiden
  • 1 zakje aromat
  • zonnebloem- en olijfolie
  • 1 madam jeanet peper

Bereiding

Stap 1
Meng in een kom het gehakt, halve ui, 3 halve paprika's, half zakje aromat en 1 eetlepel ketjap. Maak hiervan balletjes ten grootte van een pingpongbal. Ongeveer 15 min. in zonnebloem olie bakken.

Stap 2
Verwarm voor de saus op een laag pitje (ongeveer 10 min.); 1 eetlepel olijfolie,4 eetlepels tomatensaus,halve ui,3 halve paprika's, half zakje gehaktkruiden, 2 eetlepels ketjap, 2 eetlepels soyasaus.

Stap 3
Voeg de balletjes toe en laat deze nog een half uurtjes sudderen. Peper naar smaak toevoegen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Tortilla con queso

    8

    15 minuten

  • Amuse van bladerdeeg met gorgonzola

    4

    30 minuten

  • Sambal goreng telor van tante Mary

    4

    25 minuten

  • Gevulde eieren met kabeljauwpuree en een garnaaltje

    8

    15 minuten