5 juli 2005
2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • avocado
  • tonijn
  • rode ui
  • olie, mosterd, azijn, knoflook
  • bosui
  • peterselie

Variatietips

  1. Bestrooi met geroosterde pijnboompitjes
  2. Gebruik een zoet uitje i.pv. rode ui
  3. Schil de avocado en meng alle ingredi�nten in een lekkere slasoort

Bereiding

Stap 1
Halveer een avocado in de lengte. verwijder de pit. sprenkel citroensap over de avocado helften. Maak een dressing van olie, (wittewijn) azijn, mosterd en een uitgeperst knoflookje. Meng een blikje tonijn met fijngesnipperde rode ui, peterselie en de dressing. Vul nu de holletjes van de halve avocado's met het tonijnmengsel. Garneren met verse ringen bosui en uitlepelen maar!!!!

Variatietips

  1. Bestrooi met geroosterde pijnboompitjes
  2. Gebruik een zoet uitje i.pv. rode ui
  3. Schil de avocado en meng alle ingredi�nten in een lekkere slasoort

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Waterlelies

    5

    15 minuten

  • Zoet peertje met een hartig effect

    4

    15 minuten

  • Carpaccio met geitenkaas

    4

    15 minuten

  • Kippenlevertjes in port

    4

    70 minuten