2 maart 2006
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 4 peren
  • pakje krabsticks
  • 2 el mayo
  • 2 el ketchup
  • 1 tl chilipoeder
  • 0.5 citroen (sap)
  • 4 handen rucolasla

Variatietips

  1. Leg op elke peer nog een toef saus.
  2. Garneer met walnoten.
  3. Bestrooi met verse peterselie.

Bereiding

Stap 1
Leg op vier borden een hand rucola.

Stap 2
Maak een saus van de mayo, ketchup en chilipoeder.

Stap 3
Snijd de krabsticks heel fijn en meng door het sausje.

Stap 4
Schil de peren, verwijder de pitjes en het klokhuis, maar laat ze heel. (Tip = een appelboor)

Stap 5
Leg de peren op de vier borden.

Stap 6
Vul de holte van de peer op met het krabmengsel.

Variatietips

  1. Leg op elke peer nog een toef saus.
  2. Garneer met walnoten.
  3. Bestrooi met verse peterselie.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Avocado’s gevuld met tonijn van Iris

    2

    10 minuten

  • Carpaccio met geitenkaas

    4

    15 minuten

  • Carpaccio culinair

    4

    20 minuten

  • Waterlelies

    5

    15 minuten