Ingrediënten
- 300 gr carpaccio
- flinterdunne blokjes gorgonzola
- flinterdunne blokjes blauwe kaas
- 2 handjes eikenbladsla
- gehakte walnoten
- pijnboompitjes
- 4 el olie
- citroen, uitgeperst
Variatietips
- Gebruik balsamicoazijn i.p.v. olie en citroen.
- Gebruik knoflookolie i.p.v. olie en citroen.
Bereiding
Stap 1
Drapeer de sla op twee borden.
Stap 2
Schik de carpaccio over de borden.
Stap 3
Schep de gorgonzola en de blauwe kaas door elkaar samen met de olie en het citroensap. Laat even staan.
Stap 4
Rooster de walnoten en de pijnboompitjes goudbruin in een koekenpan.
Stap 5
Lepel de kaasjes over de carpaccio.
Stap 6
Bestrooi met de walnoten en de pijnboompitjes. Eet ze!
Variatietips
- Gebruik balsamicoazijn i.p.v. olie en citroen.
- Gebruik knoflookolie i.p.v. olie en citroen.