24 november 2007
2 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr carpaccio
  • flinterdunne blokjes gorgonzola
  • flinterdunne blokjes blauwe kaas
  • 2 handjes eikenbladsla
  • gehakte walnoten
  • pijnboompitjes
  • 4 el olie
  • citroen, uitgeperst

Variatietips

  1. Gebruik balsamicoazijn i.p.v. olie en citroen.
  2. Gebruik knoflookolie i.p.v. olie en citroen.

Bereiding

Stap 1
Drapeer de sla op twee borden.

Stap 2
Schik de carpaccio over de borden.

Stap 3
Schep de gorgonzola en de blauwe kaas door elkaar samen met de olie en het citroensap. Laat even staan.

Stap 4
Rooster de walnoten en de pijnboompitjes goudbruin in een koekenpan.

Stap 5
Lepel de kaasjes over de carpaccio.

Stap 6
Bestrooi met de walnoten en de pijnboompitjes. Eet ze!

Variatietips

  1. Gebruik balsamicoazijn i.p.v. olie en citroen.
  2. Gebruik knoflookolie i.p.v. olie en citroen.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Garnalencocktail a la Iris

    4

    15 minuten

  • Waterlelies

    5

    15 minuten

  • Carpaccio met retichsalade

    2

    20 minuten

  • Carpaccio culinair

    4

    20 minuten