Ingrediënten

  • 5 grote tomaten
  • 3 aardappels
  • 2 eieren
  • 5 augurken
  • 2 el zilveruitjes
  • 1 el mosterd
  • zout
  • peper
  • 0.5 tl worchestershiresaus
  • 1 el augurkennat (uit de pot)
  • 4 el mayonaise
  • paar slablaadjes

Bereiding

Stap 1

Stap 1
Kook de aardappels met wat zout gaar en laat ze afkoelen. Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Prak aardappels en ei door elkaar en voeg de augurken in kleine stukjes toe. Ook de uitjes erbij doen en erdoor scheppen. Voeg de mayonaise toe en maak er een smeuig geheel van. De worchestershiresaus, mosterd, zout, peper en augurkensap erbij en goed af laten koelen in de koelkast. Voor het serveren op kleine bordjes (of een groot bord kan ook) slablaadjes leggen. De tomaten wassen en 4 keer insnijden tot onderaan, maar niet helemaal doorsnijden (je krijgt dus 8 partjes die nog een klein beetje vastzitten). Op de slabladeren zetten en een beetje uitvouwen. Schep dan wat aardappelsalade in het midden en serveren.