27 augustus 2005
4 personen
60 minuten

Ingrediënten

  • 1 kg kippenpoten
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • sambal naar smaak
  • 3 el koenjit
  • 2 tl ketoembar
  • 1 tl djinten

Variatietips

  1. Lekker met witte rijst en spitskool met ei.

Bereiding

Stap 1
Bak de uien met knoflook voeg vervolgens de koenjit, ketoembar, sambal en djinten toe. Beetje water erbij en de kippenboten gaar smoren met de deksel op de pan.

Variatietips

  1. Lekker met witte rijst en spitskool met ei.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Spaanse kip

    4

    90 minuten

  • Vlaamse vol au vent

    4

    90 minuten

  • Italiaanse kipfilet

    4

    20 minuten

  • Kip drumsticks voor op de barbecue

    4

    30 minuten