8 februari 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 courgette, geraspt
  • 2 el fijngehakte bosuitjes
  • 200 gr kipfilet
  • 2 stuks kip bouillonblokjes
  • 2 tl kerriepoeder
  • 100 gr tauge
  • 4 plakken citroen

Variatietips

  1. Voeg wat gekookte garnalen aan de soep toe.
  2. Roer een paar eetl kokosmelk aan de soep toe.

Bereiding

Stap 1
Breng 0,75 l water aan de kook. Leg de kipfilet in het water en draai het gas lager. Pocheer de fillet ca 15 minuten.

Stap 2
Schep de kip uit de pan en snijd het in kleine stukjes.

Stap 3
Voeg de bouillonblokjes toe en de kerrie. Breng de boullion aan de kook en voeg de geraspte courgette toe en laat 1 min koken.

Stap 4
Voeg dan de kip, tauge en uitjes toe. Schep de soep in kommen en leg in elke kom een schijfje citroen.

Variatietips

  1. Voeg wat gekookte garnalen aan de soep toe.
  2. Roer een paar eetl kokosmelk aan de soep toe.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!