• 3 april 2005
  • 2 personen
  • 45 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr beenham
  • peper
  • zout
  • olie om in te bakken
  • aluminiumfolie

Bereiding


Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Terwijl de oven aan het voorverwarmen is, de beenham met peper en zout kruiden.

Stap 2
Een koekenpan met olie goed heet laten worden en de beenham aan alle kanten snel dicht laten schoeien, zodat die zijn vocht behoudt.

Stap 3
De beenham in aluminiumfolie wikkelen en vervolgens 40 minuten in de oven gaar laten worden. Na de 40 minuten , de beenham ca 5 minuutjes af laten koelen en met een scherp mes in dunne plakjes snijden.

Variatietips

  1. Lekker met peper- of champigonsaus.
  2. Ook lekker met een verse salade zoals rood, groen en geel sla.
  3. En als laatste een gepofte aardappel met een beetje knoflookboter.
‹ Terug