5 mei 2005
4 personen
90 minuten

Ingrediënten

  • 750 gr rundvlees in blokjes gesneden
  • 2 uien
  • 60 gr boter
  • 25 gr bloem
  • 4 dl bouillon
  • azijn
  • zout en peper
  • laurierblad
  • 4 kruidnagels

Variatietips

  1. Gebruik in plaats van rundvlees, het vlees wat je toevallig nog in huis hebt en wat op moet.

Bereiding

Stap 1
Maak de uien schoon en snijdt ze fijn.

Stap 2
Fruit de uien in wat boter lichtbruin en voeg het vlees toe en bak deze gaar en bruin.

Stap 3
Strooi de bloem er droog over en bak al omscheppend tot de bloem begint te kleuren.

Stap 4
Voeg bouillon, azijn, zout, peper, laurierblad en kruidnagels toe en laat de hachee onder nu en dan roeren ruim 1 uur zachtjes stoven.

Stap 5
Verwijder voor het opdienen van de hachee de kruiden.

Variatietips

  1. Gebruik in plaats van rundvlees, het vlees wat je toevallig nog in huis hebt en wat op moet.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Zuurkoolgoulash

    4

    45 minuten

  • Gehaktbal

    4

    20 minuten

  • WK WpapriKa

    2

    40 minuten

  • Gehakt-kaas-strudel

    4

    55 minuten