4 januari 2006
4 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 bloemkool
  • 300 gr gehakt
  • zout en peper
  • 0.5 el kerrie
  • 2 blikjes tomatenpuree
  • 1 ui in sliertjes
  • 1.5 bouillonblokje (rund)

Variatietips

  1. Doe er eens stukjes paprika of prei door.

Bereiding

Stap 1
Kook de bloemkool zoals je gewend bent.

Stap 2
Maak de saus door gehakt te kruiden met zout en peper en dit rul te bakken in een koekenpan.

Stap 3
Voeg de ui in sliertjes toe en fruit deze even aan. Kerrie erbij doen en weer even doorbakken.

Stap 4
Dan tomatenpuree erbij doen, het bouillonblokje ook en even doorwarmen. Serveren bij de bloemkool en gekookte aardappels.

Variatietips

  1. Doe er eens stukjes paprika of prei door.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Gerookte zalm-kipfilet

    4

    25 minuten

  • Gevulde filet

    4

    60 minuten

  • Schorsenerengratin

    4

    40 minuten

  • Champignons gevuld met broccoli

    5

    40 minuten