24 juni 2006
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr champignons
  • 350 gr varkensvlees in reepjes
  • 25 gr boter
  • 200 ml crème fraiche
  • 2 tl honing (of gembersaus)
  • 4 grote broodjes bv triangels
  • 250 gr gemengde sla
  • 0.5 el provençaalse kruiden

Bereiding

Stap 1
Champignons schoonvegen en in plakjes snijden.

Stap 2
Varkensreepjes bestrooien met kruiden, zout en peper. In koekenpan boter verhitten en het vlees rondom bruin bakken.

Stap 3
Champignons erbij doen en 3-4 min meebakken.

Stap 4
Crème fraiche en de honing(gembersaus) toevoegen en 2-3 min mee verwarmen.

Stap 5
Broodjes (lekker warm uit de oven) door de helft snijden en de onderst helft met wat sla bedekken.

Stap 6
Dan het vleesmengsel erop en afdekken met de andere helft van het broodje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten