Ingrediënten

  • 75 gr carpaccio in dunne plakjes
  • parmezaanse kaas
  • rucola
  • pijnboompitjes
  • kruiden- of knoflook olie
  • huishoudfolie
  • espresso kopje
  • tomaat in dunne plakjes
  • komkommer
  • zwarte peper
  • zout

Bereiding


Stap 1
Bedek met plastic folie een espresso kopje.

Stap 2
Bedek het kopje met de carpaccio.

Stap 3
Meng in een kom de rucola sla met wat parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitjes en wat kruiden / knoflookolie en wat peper en zout. Vul het kopje met het mengsel.

Stap 4
Vouw het plastic dicht, rol het dicht en maak er een bal van.

Stap 5
Leg de dunne plakjes tomaat op het bord (een beetje rond) en leg vervolgens de carpaccio bonbon met de open kant op de plakjes tomaat.

Stap 6
Leg op de bovenkant van de bonbon nog wat parmezaanse kaas en besprenkel de bonbon met wat olie. Leg aan 1 kant dan de bonbon met dunne komkommer reepjes en maak het bord af door een streepje kruiden / knoflook olie.

‹ Terug