24 maart 2006
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 4 handen rucola
  • 20 kleine blokjes feta
  • 1 kleine rode ui, in blokjes
  • 1 kleine rode paprika, in blokjes
  • 1 stuk komkommer, in blokjes
  • carpaccio voor vier personen
  • balsamico azijn
  • 4 el geroosterde pijnboompitjes

Variatietips

  1. Gebruik meerdere kleuren paprika.
  2. Gebruik voor een echt pittig effect blauwe kaas in plaats van feta.
  3. Beleg op een warm ciabatta broodje.

Bereiding

Stap 1
Meng de sla met de geitenkaas, feta, rode ui, paprika en komkommer.

Stap 2
Sprenkel wat balsamico azijn over het geheel. Meng goed door elkaar.

Stap 3
Drapeer de carpaccio over vier borden. Leg in het midden van de carpaccio een handvol van de gemengde salade.

Stap 4
Strooi de pijnboompitten over het bord heen.

Stap 5
Druppel nog wat balsamico azijn over de carpaccio.

Variatietips

  1. Gebruik meerdere kleuren paprika.
  2. Gebruik voor een echt pittig effect blauwe kaas in plaats van feta.
  3. Beleg op een warm ciabatta broodje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Carpaccio van fricandeau

    4

    15 minuten

  • Terrine van aardappel en nieuwe haring

    4

    180 minuten

  • Chique hapje vooraf met gerookte zalm
  • Carpaccio met kaas

    2

    10 minuten