Ingrediënten
- 4 handen rucola
- 20 kleine blokjes feta
- 1 kleine rode ui, in blokjes
- 1 kleine rode paprika, in blokjes
- 1 stuk komkommer, in blokjes
- carpaccio voor vier personen
- balsamico azijn
- 4 el geroosterde pijnboompitjes
Variatietips
- Gebruik meerdere kleuren paprika.
- Gebruik voor een echt pittig effect blauwe kaas in plaats van feta.
- Beleg op een warm ciabatta broodje.
Bereiding
Stap 1
Meng de sla met de geitenkaas, feta, rode ui, paprika en komkommer.
Stap 2
Sprenkel wat balsamico azijn over het geheel. Meng goed door elkaar.
Stap 3
Drapeer de carpaccio over vier borden. Leg in het midden van de carpaccio een handvol van de gemengde salade.
Stap 4
Strooi de pijnboompitten over het bord heen.
Stap 5
Druppel nog wat balsamico azijn over de carpaccio.
Variatietips
- Gebruik meerdere kleuren paprika.
- Gebruik voor een echt pittig effect blauwe kaas in plaats van feta.
- Beleg op een warm ciabatta broodje.