21 augustus 2007
5 personen
40 minuten

Ingrediënten

  • 10 zeer grote champignons
  • 800 gr broccoliroosjes
  • 2 uien in fijne ringen
  • 100 gr fijngehakte hazelnoten
  • zout
  • 2 dl tomatensap
  • 50 cl water

Benodigdheden

  • Aluminium barbecue schaal die iets hoger is!
  • BBQ

Variatietips

  1. Lekker met een aardappel van de barbecue, lintpasta of saus.

Bereiding

Stap 1
Maak de champignons schoon. Verwijder het steeltje. Snij de steeltjes fijn.

Stap 2
Fruit de broccoliroosjes samen met de ui en de champignonsteeltjes in een pan en laat op een middelmatig vuur gedurende 20 tot 25 minuten pruttelen.

Stap 3
Haal het broccollimengsel uit de pan en voeg de fijngehakte noten eraan toe. Doe iets zout op de binnenwand van de champignons en vul ze met de broccolivulling.

Stap 4
Doe de gevulde champignons in een met tomatensap en water gevulde barbecue schaal in 12 tot 15 minuten gaar worden.

Variatietips

  1. Lekker met een aardappel van de barbecue, lintpasta of saus.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Peruaanse tortillas

    4

    10 minuten

  • Pasta met gepaneerde paddestoelen en saus

    2

    45 minuten

  • Vegetarische lasagne

    4

    60 minuten

  • Pesto-lasagna

    4

    45 minuten