27 maart 2019
2 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 4 meergranen wraps
  • 2 stuks kipfilet, in repen gesneden
  • 10 el sweet chilisaus
  • 5 el ketjap kaki tiga
  • 150 gr champignons, in plakjes gesneden
  • 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden
  • 1 rode paprika, in stukjes gesneden
  • avocado
  • 1 zakje guacemole kruiden
  • 125 ml zure room
  • 2 plakken jong belegen kaas
  • 1 klein blikje mais

Bereiding

Stap 1
Bak de reepjes kip met de ketjap en sweet chilisaus.

Stap 2
Voeg de gesneden groenten toe en bak mee.

Stap 3
Bak de wraps in een droge koekenpan om en om en vul met het kipmengsel.

Stap 4
Vouw de wrap dicht en bedek met een halve plak jong belegen kaas en verhit onder de grill of in een voorverwarmde oven.

Stap 5
Prak de avocado en mix tot een smeuïge guacemole en serveer de chili chicken wraps met de gaucemole en zure room.

Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!