30 oktober 2011
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 2 courgettes, in stukken
  • 1 prei, in ringen
  • 1 ui, fijngesneden
  • 3 tenen knoflook, fijngesneden
  • 500 ml melk
  • 500 ml bouillon

Variatietips

  1. Lekker met een uitgebakken spekje.

Bereiding

Stap 1
Alle groenten samen met de knoflook in een beetje olie bakken.

Stap 2
Vervolgens de melk en bouillon toevoegen en aan de kook brengen en met de mixer tot één geheel maken en warm serveren.

Variatietips

  1. Lekker met een uitgebakken spekje.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Chinese tomatensoep (pittig)

    4

    40 minuten

  • Chinese tomatensoep

    4

    15 minuten

  • Hongaarse paprikasoep

    5

    45 minuten

  • Yu-ch’ih-t’ang (haaivinnensoep)

    4

    180 minuten