25 oktober 2005
6 personen
180 minuten

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom
  • 40 ml honing
  • 1 el whisky
  • 2 bakjes frambozen
  • 4 el geroosterde havervlokken

Variatietips

  1. Kan natuurlijk ook met aardbeien, bessen of perzik.

Bereiding

Stap 1
Rooster de havervlokken in een pan in 5 min goudbruin.

Stap 2
Klop de slagroom niet helemaal stijf. Voeg de honing en whisky toe en roer door.

Stap 3
Schep de helft van de haver vlokken door de slagroom.

Stap 4
Doe de frambozen en de slagroom in lagen in 6 hoge glazen, eindig met room.

Stap 5
Zet ze 2 uur in de ijskast, bestrooi de rest van de vlokken erover en serveer.

Variatietips

  1. Kan natuurlijk ook met aardbeien, bessen of perzik.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten

  • Witte chocolademousse

    4

    20 minuten

  • Soure cream met vruchten

    4

    15 minuten

  • Toetje van Willem

    4

    90 minuten

  • Perenclafoutis met honing

    8

    45 minuten