6 april 2010
10 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 1 kruimelbodem (van kwarktaart)
  • 2 bananen
  • custard pudding
  • witte chocolade
  • 750 ml melk

Variatietips

  1. Voor de liefhebber kan er ook een laagje advocaat over de banaan gesmeerd worden.

Bereiding

Stap 1
Meng een zakje kant en klaar kruimelbodem voor kwarktaart met boter en verdeel dit in een springvorm en druk het stevig aan met de bolle kant van een lepel. Maak 750 ml custard pudding uit een pakje met melk. Snij de bananen in schijfjes en verdeel deze over de bodem en verdeel hier de custard pudding over. Laat dit geheel goed opstijven in de koeling (minimaal 4 uur). Doe de witte chocolade in een pannetje of schaaltje en zet deze in kokend water tot de chocolade gesmolten is. Haal de taart uit de springvorm en bestrijk deze egaal met de witte chocolade. Even laten afkoelen en smullen maar.

Variatietips

  1. Voor de liefhebber kan er ook een laagje advocaat over de banaan gesmeerd worden.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!