Ingrediënten

  • 500 gr rundvlees
  • peper naar smaak
  • Zout naar smaak
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 tl djahé
  • 1 tl sambal oelek
  • 2 kopje ketjap
  • 150 ml water
  • margarine

Bereiding


Stap 1
Wrijf het vlees in met peper en zout en braadt het aan in wat margarine.

Stap 2
Voeg er dan de uien en kruiden aan toe, daarna het water en de ketjap.

Stap 3
Laat het Indonesisch draadjesvlees even doorkoken en dan nog na sudderen tot het vlees gaar is (meestal 4-6 uur). Houd 6 uur aan als je een slowcooker gebruikt.Selamat makan!

Variatietips

  1. Houd 6 uur aan als je een slowcooker gebruikt.
  2. Je kan varkensvlees i.p.v. rundvlees gebruiken, is dan meteen ook sneller gaar.
‹ Terug