17 februari 2008
2 personen
130 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr rundvlees
  • peper naar smaak
  • zout naar smaak
  • 2 uien, gesnipperd
  • 1 tl djahé
  • 1 tl sambal oelek
  • 2 kopje ketjap
  • 150 ml water
  • margarine

Variatietips

  1. Houd 6 uur aan als je een slowcooker gebruikt.
  2. Je kan varkensvlees i.p.v. rundvlees gebruiken, is dan meteen ook sneller gaar.

Bereiding

Stap 1
Wrijf het vlees in met peper en zout en braadt het aan in wat margarine.

Stap 2
Voeg er dan de uien en kruiden aan toe, daarna het water en de ketjap.

Stap 3
Laat het Indonesisch draadjesvlees even doorkoken en dan nog na sudderen tot het vlees gaar is (meestal 4-6 uur). Houd 6 uur aan als je een slowcooker gebruikt. Selamat makan!

Variatietips

  1. Houd 6 uur aan als je een slowcooker gebruikt.
  2. Je kan varkensvlees i.p.v. rundvlees gebruiken, is dan meteen ook sneller gaar.
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!