28 maart 2005
2 personen
120 minuten

Ingrediënten

  • 500 gr filetrollade
  • 3 el honing
  • 2.5 el cayennepeper
  • steakkruiden (silvo)
  • zout

Variatietips

  1. Een sausje bij vlees is altijd lekker, pepersaus is bij deze filetrollade erg lekker. een andere lekkere roomsaus kan natuurlijk ook te combineren met sla en gebakken aardappelen of krieltjes.
  2. Je kunt in plaats van filetrollade ook andere soorten rollade gebruiken.
  3. Een scheutje whisky door het honingmengsel is ook erg lekker

Bereiding

Stap 1
Verwarm de oven voor op 160 graden (hete luchtoven). Meng de honing, cayennepeper en zout in een kleine kom door elkaar en smeer de filetrollade met het honingmengsel in.

Stap 2
Wrijf daarna de steakkruiden ruim over de gehele filetrollade zodat die goed bedekt is. Laat de filetrollade ongeveer 30 minuten in de koelkast staan, zodat het honingmengsel en de kruiden goed in het vlees kunnen trekken. Liefst een avond van te voren. Bak de rollade in ongeveer 75 minuten goudbruin.

Variatietips

  1. Een sausje bij vlees is altijd lekker, pepersaus is bij deze filetrollade erg lekker. een andere lekkere roomsaus kan natuurlijk ook te combineren met sla en gebakken aardappelen of krieltjes.
  2. Je kunt in plaats van filetrollade ook andere soorten rollade gebruiken.
  3. Een scheutje whisky door het honingmengsel is ook erg lekker
Terug

Heb je foto's van dit recept? Stuur ze naar info@kookjijook.nl 😊

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!