• 31 maart 2005
  • 4 personen
  • 15 minuten

Ingrediënten

  • mayonaise
  • blikje ananas
  • 200 gr kaas, in kleine blokjes
  • 4 eieren
  • 1 appel, in kleine blokjes
  • 1 sinaasappel
  • 100 gr gepelde walnoten, in stukjes

Bereiding


Stap 1
Kook de eieren eerst in 8 minuten hard. ondertussen schil je de appel. snij hem eerst in vieren. verwijder het klokhuis. snij hem dan in blokjes en doe die in een grote schaal. snij de ananas ook in kleine stukjes en doe deze ook in de schaal. breek de walnoten in kleine stukjes en doe dit ook in de schaal. als de eieren klaar zijn even laten schrikken in koud water, daarna pellen en ook in de schaal doen. snij de kaas in reepjes en daarna in kleine blokjes en doe deze ook in de schaal. pers een halve sinaasappel uit. roer door de sap van de halve sinaasappel 1 eetlepel mayonaise doorheen. giet deze saus over de salade.

‹ Terug